Red Alert II
  • Dájrektóriász
    Igen Ákos....veled semmi bajom...

De megnézhetnéd a 316-os hozzászólást....én is örülök a sok magyarnak...

És léci nekem ne mondjad hogy nemörülök a magyaroknak ra2-ben! Ha már én írtam ebbe a fórumba az első magyar nyelvű szöveget ami világosan megmondja hogy hogy
    lehet ra2-őt neten jáccani!

Nekem csak annyi nemteccik hogy Pero(Rolland) mindig amikor idejön valaki rögtön
    ráerőszakolja az msn-jét....

"Csá ad meg az Msn-ed és segitünk"

"Ad meg az Msn-ed és vagy 6 Red Alert2 emberrel fogsz találkozni aki tud neked segiteni majd"

"Na irjál majd minnél hamarabb ide is vagy a haverom Msn-jére!!Vegyél fel minket majd!"

"Vegyél fel minket majd!" - ez a mondat utasítja arra hogy vegyen fel benneteket .
    Úgy írta Pero mintha attól függne hogy jáchat -e vagy nem....

De amikor Pero - nak mondtam akkor ő azt mondta hogy nem kényszerítette csak kérte hogy ha akarja akkor vegye fel őt...:-)

De nézd csak meg ezt az idézetet a 316 os hozzászólásból:

"Vegyél fel minket majd!"

Pero ezt írta mielőtt a srác bármit mondhatott volna ...mondjuk azt hogy "ne haragudjatok de nem veszlek fel"

De nem mondhatta volna MERT PERO erővel utasította hogy : "Vegyél fel minket
    majd!"

Holott a srác e-mail - ban kérte a segítséget amit küldtem is neki.

Ne értsetek férre....nekem semmi kifogásom az ellen hogy a magyar playerek tartsák a kapcsolatot messenger-ben....örülök is neki...

De amit Pero művelt : azt hogy utasította hogy vegye fel őt msn-be , meghogy ott majd segítünk....pedig ő e-mailban kérte...

Nekem az a bajom hogy itten 3-szoros felkiáltójelekkel szokta Pero a srácokat msn-be "HÍVNI"(utasítani őket hogy jöjjönek vagy nem lesz account!!)

És örülnék neki ha tényleg ugy lenne ahogy Pero nekem monta, hogy ő csak felajánlotta a srácnak hogy jöhet msn-be ha akar és ott is dumálhatunk.

szal ezt akartam neki elmondani...

Ákos most komojan szerinted nincs igazam?