Red Alert II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Ertem! Koszike... ugy latszik iagazad van mert mar mindent probaltam... de nem letezik hogy ne legyen valami patch... a Battle Net hez volt amikor Starcraftot jaccotunk... ehez is kene legyen...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Na kerem! Me nem tudok en haverrel neten keresztul jaccani RA2 !? Aszongya hogy loginolni ko de a serial nem jo! hogy csinajam? Valami help patch vagy valami!?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

skorpio7:te tudtál vele multizni? Nekem kiírja, hogy tegyem be a CD-t amirõl installáltam a játékot...
skorpio7
H_geri !
"...Ez agy védelem a programban a másolás ellen ! 😊))
DE !!!Kell lennie egy "clsra2fx.zip" file-odnak is !
Ha ezt kicsomagolod , akkor lesz benne egy új "game.exe" file , amivel felülírod a régit és ezután már nem jön többet elõ ez a hiba !
Nem csak te jártál már így !..."
A CD-n kell lennie egy crack könyvtárnak ( az enyémen is van 😊) ) , amiben van a JÓ file !
Ha rip verziód van , akkor pedig a fentebb említett zip file szükséges a tökéletes mûködéshez .
Kell a file ?

"A BC a jobbik csapat jutalma."

h_geri : ha elolvasod EZT az oldalt , meglesz a megoldas.

LYONESS - Your Cashback Company

Van egy feltort verziom!
De nehany perc utan mindenkinek vege. Mindenki meghal. Ez a feltort verzio miatt van, nem? Nincs erre v.mi javitas?
skorpio7
SZÍVESEN !
Én már túl vagyok rajta és alig várom , hogy megjelenjen a kiegészítõje !
Jó játékot !

skorpio7:Király vagy!!! 😊)) Leszedtem a cracket, és mûködik! Köszi!
skorpio7
Hóhér !
Címet nem tudok adni neked , de feltöltöttem egy helyre.
Megy egy levél neked !
Most !

Nekem nincs ilyen! 😞
Elküldhetnéd mail-ben, vagy megadhatnál egy címet. Köszi!!!
skorpio7
Hóhér !
Ez agy védelem a programban a másolás ellen ! 😊))
DE !!!Kell lennie egy "clsra2fx.zip" file-odnak is !
Ha ezt kicsomagolod , akkor lesz benne egy új "game.exe" file , amivel felülírod a régit és ezután már nem jön többet elõ ez a hiba !
Nem csak te jártál már így !
😊

Senki???
Valaki elárulhatná, miért halnak meg mindig a katonáim egyböl? Ma töltöttem le, és nem tudok rájönni!
Mikor Hozunk ossze egy jo kis multipatyt a KAHN Central-on vagy a FSGS megmondommelyik szerveren.???????
Gabeboy : koszi

LYONESS - Your Cashback Company

Elég régen írtaûtok ide!