Whistler - Windows XP
  • kl24h
    #25276
    A "játék" arra megy ki, hogy a régi gépekre nem adnak semmit sem és azt akarják, hogy az emberek csak vegyék és vegyék az újabb meg újabb gépeket. ugyanez a helyzet a játékokkal is, pedig meg lehetne oldani, hogy egy adott játék régi gépen is olyan gyorsan fusson, mint egy újabban (itt mondjuk minőségvesztéssel megoldható lenne).

    Lehet látni, hogy annyira megújították a flasht, meg a böngészőket is, hogy már eléggé lassan megy a videónézés. Mondjuk a Windows-nál nagy változás nem volt, mert antivírus nélkül is csak annyi memóriát használ, mint régebben és ont olyan gyorsan töltődik be. Az én gépem már elég régi, már antivírust is olyant választottam, ami a legkevésbé fogja és Windows 7 nem is lehet rá telepíteni (ez az én gépem: Intel Celeron 3.06 GHz, ATI Radeon 9200 128 MB, 1.5 GB RAM)

    Nálam a Windows Automatikus Frissítés ki van kapcsolva egészen, valamikor úgy állítottam be, hogy keresse meg a frissítéseket és jelezze, de aztán kikapcsoltam, mert minden nap, mikor bekapcsoltam a gépet, csak "zörgött" az elején, amíg megnézte van-e frissítés vagy nincs. Volt olyan eset, hogy ráklikkeltem, hogy töltse le és utána semmit sem csinált, egyszerűen eltünt az ikonja, ezért manuálisan frissítem (Windows Update-ra klikkelve), az a biztos. Meg is kell nézzem és töltsem le az új frissítéseket.