Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Én nagyon nem így látom, sőt.
A két esetet nem is tudom összehasonlítani.
Azt értem hogy bosszant de nagyon hogy Hamilton büntetése semmit nem ért, de az egy másik történet.
Alnso-t most olyanért büntették meg amiért meg kellett büntetni...egyszerűen azért mert nem engedhetik, és nem is engedték.
Az nem összehasonlítási alap, pláne nem arra hogy zörögjek, hogy akkor Hamilton jól járt, most Alonso miért nem járt jól.
Sőt Alonso mindkét esetben megszívta...csípem Alonso-t, de ezt elqurta...vissza kellett volna engednie Kubica-t, de ő meggyőzte magát hogy ez rendben volt, ...de ez nem így működik.
Nagy kedvencem, motoroversenyző döntött úgyh ogy ő bizony nem ugrott ki a rajtnál, nem jött ki áthajtásosra, megkapta a fekete zászlót,..és utólag tényleg nem ugrott ki a rajtnál.
De mindez semmit nem ér, mert bizonyos dolgokat nem lehet...nem lehet figyelmen kívül hagyni a versenybíróság döntését, és nem lehet pályaelhagyással pozíciót szerezni.