WNW#97455
Hami nem hibazott, Hami letiporta a szabalyokat, es mint iden minden esetben, olcson meguszta, es meg jol is jart, amiert par uj McLaren sportkocsival mar lognak a sportbiroknak....... Amugy most olvastam Massat, csak megerositi amit elobb leirtam..:
Felipe Massa
Ez a verseny rendkívül frusztráló volt számomra. Jó versenyem volt, majd jött az a nagy baleset. A biztonsági autót jelző zászlót a célegyenesben láttuk meg. A visszapillantó tükrömben láttam, hogy az autók mögöttem bemennek a bokszba. Lewis Fernando és előttem volt. A biztonsági autón ott villogott a sárga jelzés. Ennek ellenére elment mellette. Úgy döntöttünk, hogy mögötte maradunk. Nagyon lassan ment. 10 kilométer/órával haladhatott.
Zöldre váltott a lámpa, és el is mentünk mellette. De ekkor a futam már elveszett számunkra. Ez egy katasztrófa volt. A következő csapás az volt, hogy 20 percig tartott, mire rájöttek, Lewis a sárga jelzés ellenére ment el a biztonsági autó mellett. Nem okozott számára problémát a büntetés, mivel előnyben volt. Ma minden ellenünk szólt. A versenybírák ma mindenféleképpen rosszul cselekedtek.