Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
..engem nem érdekel Kimi, így az sem fontos hogy vele kapcsolatban mindenki azt lássa ahogy én látom..nem vagyok Kimi drukker, nekem közömbös versenyző, akire még haragudtam is a végén mert egy olyan hozzáállást képviselt a prototipusok királykategóriájában, ami nekem egyszerűen visszatetsző volt.
Amióta azt csinálja amit szeret, azóta ez rendben van, de érdekelni továbbra sem érdekel.
Massa az akit bevédtem, mert ezt hogy 'rinyapina' meg 'síros' meg egyéb ilyen csatornaszintű jelzők használatát messze nem érzem helyénvalónak egy olyan versenyzővel szemben aki mindig kevesebbre volt értékelve mint a csapattársa, mindig kevesebbet is keresett, de tolta a csapata szekerét fejleszegve.
Az ilyen versenyzőket becsülöm, nem az olyanokat akik...unalmas-aludtam, nem tudtam előzni, rallizni kéne, igen abban a Ferrari-ban ülök amivel kamaszobák milliói vannak kiplakátolva...de ez engem valahogy nem igazán érdekel, 40 millát keresek, de a szponzori reklámmunka untat...de mártír vagyok mert valakinek a szponzora erősebb.
...Webber-n lehet röhögni mert tejes nótával égeti magát a szponzoráért, de ő ott van ahol lenni akar, és lehetősége van futamot nyerni.
Szal engem nem lehet meggyőzni Kimi Ferrari-s éveivel kapcsolatban, ne haragudj érte, én sem akarlak téged cserébe....én pusztán azért vettem fel, és folytattam ezt a fonalat, mert Massa ennyire le lett gyalázva.
:)