Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Bizony, az én rendszeremben 3 évet töltöttek el, abból 2 évben Massa volt az erősebb, 28 versenyen keresztül nem lehet dolgokat megmagyarázni ha arról van szó hogy a csapattárs erősebb volt.
17 vs. 28, 45 milla vs 8 milla...és ha leesne a mondatommal sem tükröztem mást:"MS mellett is erős volt, Kimi-nél erősebb volt, Alonso-nál meg meglátjuk."
Egyszerűen ezek számok....és aztán persze ezeket ki-ki úgy magyarázza ahogy akarja, szted másfél idényben Kimi-t hátráltatták csak ezért lehetett Massa előrébb, sztem nem.
..és mint ahogy írtam, sehol senki nem nyilatkozta azt hogy Kimi-t hátráltatták, ez a szóhasználat szándékosságot sugall, ezt gondolom nem kell magyarázni.
..és az nem egyenlő azzal hogy az autó fejlesztése során Kimi nem tudta úgy kihasználni a gumikat vagy a fejlesztéseket mint Massa.
Mint írtam, senkit nem fizetnek 5× annyi pénzzel a csapattársához képest, hogy aztán ne érjen el eredményeket.
képtelenség.
Én a VB címen sem így lovagoltam,..mert ha pontos akarsz lenni akkor én megérdemeltnek tartottam Kimi VB címét, csak nem 2007-ben.
..és ha valamit kifogásoltam, akkor az a csapat döntése, amikor kínában a Bridgestone javaslata ellenére kint hagyták Hamilton-t, amikor rövidre zárhatták volna a VB sorsát Alonso és Hamilton között.