• Legend Killer
    én amióta nézem a forma1t, Michael Schumacher fan vok és Ferrari fan lettem hamar.
    most pedig ketté szakadok :(.
    egyik felem a Ferrariért él továbbra is, másik meg Michaelt élteti és nem érdekli nagyon, h mercibe ment. de természetesen picit rossz... viszont ekkora marhaságokat valóban hihetetlen látnom, amit az olasz lapok írnak. árulás? francot. nektek van igazatok, h a Ferrari maga alatt vágta el a fát azzal, ahogy elintézte a 2010es üléseket... ha hagytak volna helyet Michaelnek, valszeg oda megy.
    pénz? mit érdekli őt, úgy megszedte magát fénykorában és egész pályafutása során :D, h ő már csak szeretetből versenyzik és neki sztem mind1 a csapat, a márka, ő csak versenyezni akar.
    és egyetértek vele. én is ehhez próbálok igazodni, de tény és való, hogy módfelett nehéz lesz megszoknom, hogy nem pirosban látom a nagy kedvencemet és az is sajnálatos dolog, hogy pont a rivális csapathoz, a McLaren Mercedeshez igazolt... fájó szívvel, de elfogadom és nem titulálom árulónak és riválisnak se kiáltom ki. Az igaz, hogy a mclaren ettől még riválisa a Ferrarinak, de én nem fogok így rátekinteni és hát lehet idővel megszeretem még jobban a csapatot, ha Michael sokáig ott lesz... de én most csak Michaelnek fogok drukkolni a mercinél, gondolom megértitek és barátságban maradunk ettől függetlenül. hiszen tisztelem az ellenfelet, Michaelért pedig rajongok.
    nehéz ügy, ja.
    úgy, h lényeg, örülök, h visszatért... ill fog, hisz még nincs 2010, nem kezdődött el a szezon, de örülök. és próbálok megbarátkozni azzal a gondolattal, h Michael a Mercedesben. furcsa látvány lesz.
    de... újra tömve lesz a Hungaroring és jegy eladási rekord is sztem megfog dőlni, mert a Király, Michael Schumacher, visszatér.

mivel is zárhatnám ezt a hosszú szösszenetet?

HAJRÁ MICHAEL SCHUMACHER!!!!!!!!!!! örülök, h visszajött és újra láthatom, a világ hülyesége, így az olaszok sírása nem érdekel és maradok Ferrari fan is, remélem ismét felkapaszkodnak és ütőképes csapat lesznek. Michael meg remélem képes lesz bírni a tempót, hiszen a nyaka nemtom milyen állapotban van, meg kihagyott pár évet. de az egyik legjobb versenyző. és próbálom elfogadni, h mercedesnél van, de nem fogok teljes oda adással szurkolni a csapatnak rögtön az elején, az biztos :D.
    nahm, szal Michael rulz!