• b-type
    Sztem elsősorban a pénz, másodsorban a tiszta angol felállás, harmadsorban Button vezetői képességei.
    -Amennyire én tudom, Kimi-nek kétségtelen kevés pénzt fizetett volna a McLaren, Button pénze viszont nem sokkal több.
    Ez fontos. A számokon túlmutatóan.
    -Tiszta angol felállás egy plusz motiválóerő..A Formula-1 történetének első brit bajnoki duóját Graham Hill (1962, 1968) és Jim Clark (1963, 1965) alkotta, 1968-ban, a Lotusnál.
    -Button vezetői képességei hasonlóak mint Räikkönen-nek, hasonlóan puhán vezet..ez jövőre még jó lehet.

..bár sztem Heidfeld lett volna a legjobb, ha már Rosberg-t nem sikerült, mivel Heidfeld vezetési stílusa képlékenyebb, ő képes volt változtatni rajta amikor kellett, amikor nem tudta felmelegíteni a gumikat.
    Hamilton és Button vezetési stílusa viszont elég eltérő...és az autót egy irányba fogják fejleszteni. Itt Button-nak az autóhoz kell idomulnia ha nem akar lemaradni, mert az autó fejlesztésének irányát sztem Hamilton fogja meghatározni, ahogy eddig is...és ez kétségtelen célravezető.

Sztem végül is Button nem a legjobb választás, de annak örülök hogy egy vidám figura kerül a McLaren-be, szimpatikus volt a Monaco-i öröme :)