• b-type
    Nem a kedvenc témám :D ..pláne hogy sztem Kimi a McLaren-nél lesz jövőre.

De az F1 világa régóta kemény világ, sem egy menedzser, sem pedig Kimi nem lehet naiv hiszen elég régóta részese már a cirkusznak.

Sztem meglehetősen sok lehetősége volt Kimi-nek, Sztem simán kikönyökölte volna Rubinho-t a Williams-nél, a Toyota is ajánlatot tett neki, ami azt jelenti hogy jövőre ők is és Kimi is a mezőnyben lennének. De vannak más csapatok is.
    Viszont a 'győztes autó' és a 'sok pénz' rendesen leszűkítette a kört, és bizonyos ajtók már be is zárultak Kimi előtt.
    Jelenleg egy elég kiszolgáltatott helyzetbe kényszerítette magát, egyedül a McLaren-nel tárgyal ahogy olvasgattam.
    A McLaren viszont nem csak Kimi-vel tárgyal...ők egyáltalán nincsenek sebezhető helyzetben, nem hozták magukat abba.
    Könnyen előfordulhat hogy nem Kimi-t fogják választani, vagy ha igen, akkor nem annyiért.
    ...és ha nem annyiért, akkor vzz ezt az egészet meg lehetett volna spórolni ha mindjárt az elején ő mondja meg hogy mi lesz:
    -...jó autó kell vazz, a fizetés másodlagos, megvan a pénzem.
    Így most mindenkiben ez marad meg, hogy Kimi könnyen kikerülhet az F1-ből ha a McLaren nem ad neki egy ülést.

A gonosz szponzorok...hát vzz ki az aki ha lehet mellőzi a szponzor rendezvényeket??