Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Már ne haragudj, de néz meg hogy mire írtam választ..
Elmondom, arra hogy valki nehéz autóval mit tud autózni, lehet hogy a McLaren akkor nem volt jó, de én egy hasonló kvalitású (nálatok Kimi) hasonlítottam össze.
MS 2 tizeddel ment gyorsabban a leggyorsabb körében mint a nehéz autójával..Kimi ezt messze nem tudta hozni a saját autójával.
Csűritek-csavarjátok az a helyzet, pedig én sem gondolom Kimi-t rossz versneyzőnek, sőt. Egyszerűen csak én nem hiszem hogy jobban tudná beállítani az autóját mint MS, és nem tartom jobb versenyzőnek mint MS.
Sőt az én véleményem az hogy kevésbé tudja beállítani az autóját, és rosszabb versenyző.
Sztem a nagy összeesküvésekkel meg a csúrésekkel-csavarásokkal szemben én azt hiszem hgoy Kimi-nek hasonló problémája lehetett mint most Button-nak, nem müködtek a gumijai.
Amikor pedig fel tudta melegíteni akkor gyors volt, de mivel,valszeg, túl finoman teszi az autót, így hasonlóképpen nem tudta kihasználni a gumijait mint most Button, vagy egy-két éve Heidfeld.
Ezzel nem vitáznék, de amiket felhoztok azzal tudok.
Azaz tud valki nehéz autóval is gyorsan menni. Illetve egy jól beállított autóval egy jó versenyző nem feltétlen azért lassabb mint a csapattársa, mert a csapat visszahúzza.
De most már tényleg hagyom :)