Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
W-től valóban sok pontot rabolhat el Schumi, erre mondom, ha még az élmenők vitatnák az egészet. Ha attól félnek, hogy fejlesztenek a teszt közben a kocsin, akkor küldjenek oda ellenőröket, akik figyelik a külső módosításokat, az egyes beállítások próbálgatása lehet előny, de ha jól rémlik, a ferrari azt mondta, idére már nem fejleszt, esélyük nincs a jó eredményre.
Augersuari esete azért piciben más, mert az elődjét kirúgták, és most ő lett helyette a teljes értékű pilóta, ezzel vállalta a csapat, hogy év közben vált, mikor teszttilalom van, de azért Massa esetén más a szitu, váratlan eset, és Schumi egy, max két futamot fog menni szerintem, és visszatér Massa, legalábbis ő így tervezi, hogy a dokik mit mondanak majd, más kérdés. Azért teljesen a kettő nem ugyan az, mint ahogy gondolom Piquet utódja sem fog tesztelni. Mondjuk nekem tényleg mindegy, tesztel-e vagy sem, visszarázódni a régi kocsival is tud, az újjal meg ott lesznek a szabadedzések, amiket végig fog autókázni, az szerintem elég lesz neki így is.