Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Igen én azt hiszem hogy különbségek vannak versenyzők között, és még hozzá elég nagy különbségek.
Ez igen sok dologból áll össze és csak egy rész a az autó kezelése. Teszem azt hogy az autója határain mit tud nyújtani valaki, hol féli el, mennyire öntörvényű, milyen szinten viseli az esélyesség terhét..vagy teszem azt a pályafutása feltehetőleg utolsó esélyét és az ezzel járó a terhét.
Teszem azt Button eddig óriási pénzekért autózott a Honda-nál, és az akkori technikából annyit autózott ki,...a jelenlegi technikája viszont nem kényszeríti 100 vagy afeletti teljesítésre, hanem bent maradhat az általa elbírt határokon belül....mert elég.
Mint ahogy írtam ez ám engem nem zavar, mivel sehonnan nem várok megerősítésre hogy akit én jó versenyzőnek tartok az valóban az,..ehez nekem nem kell más mint amit látok,...más mást tart annak.
De ahogy írtam is, és a lényege volt a hozszólásomnak, az a rendszer müködése, a kiválasztódás rendszeréé.
Mert ez jelenleg fel van borulva, talán nem is véletlenül mert láttatni kell, hogy az F1-be érdemes jönni, hisz meg lehet verni vagy inkább veretni a nagycsapatokat is...és tesztilalommal ezt el is lehet nyújtani.
A következő évi kétvonalas szabályrendszer, ha bekövetkezik, detto ezt segíti.
Nem bánom megint mondom, én is örülök ha jönnek új csapatok és életképesek lesznek, de ez amit eddig láttam elég otromba.