• Gabor_(HSF)
    Persze..ezzel én is maximálisan 1etértek,hiszen a mai napig imádom én is.Rengeteggel játszottam,játszom még ma is,voltam hónapokig global rank 1-is,egyik másikkal..
    De a lényeg amit nem jól fogalmaztam meg,hogy az igaz pályaismeretnek kitünő,meg élvezetes és lehet kisérletezni sokmindennel,sőt még a féktávokat is nagyából be lehet lőni.
    De a valóságban mindez annyira sokat nem ér,hiszen itt már minden élesbe megy,a beállitások főleg érzésből,a folyamatosan változó pálya állapotát sem lehet igazán modellezni és nem érzed a guminyomás megfelelő e,vagy a rugozás,hogy csak pár dolgot emlitsek..
    A másik kemény dolog a szimivel ellentétben,itt el kell hitetni az agyaddal,hogy valóban képes elfordulni a gép ekkora sebességgel,ez az egyik legnehezebb..
    De hogy 1-2 szót a levegő változásokról..az én go-kartjaim 40 órásak,persze nem iskola szinten,de versenyszituban igen és ugye itt is ezredek döntenek,ami az erőlteti,hogy megtaláld azt a maximális keveréket,amit még kibír a motor..itt 1/8 csavarás a keveréken +ba ,akár alul vagy felül,az 100méteren belül a motor besüléséhez vezet..
    Nos azért példálóztam ezzel,mert teljesen mind1 melyik kategoriát emlitjük,versenymotoroknál legyen az akármi,mindegyik ilyen érzékeny..
    És akkor hol van még a szellemi és fizikai erőlét..
    Nem egyszer fordult már elő nálam,hogy a "nagyvagány" szülő megpróbált csemetéje után menni felnőtt gokarttal,de 2-3 kör után lemerevedve elzsibbadva falfehéren borult ki a gépből..