• a.carkey
    Megint kezded csak más logóval?

Amikor 2007-ben világbajnok lett, kétszer rohadt le alatta az autó.

Most szar a Ferrari, tavaly sem volt túl jó, és milyen furcsa, hogy pont ilyenkor rohad le folyamatosan Kimi alatt is az autó, ahogy tette azt a McLarennél. Lefogadom, hogy a "nagy autógyilkos" alatt pl. a tavalyi McLaren nem rohadt volna le. Sőt, az idei Brawn sem. Szóval erről ennyit.

A Schumacheres dolog meg inkább furcsa, mint bármi állna a háttérben.
    Bár nem vagyok ott, nem látok bele miről pofáznak, de azt el tudom képzelni, hogy odamegy, tanácsol valamit, bár szerintem sok beleszólása nincs, a sokfejü stáb meg rágódik rajta, aztán rosszkor hoznak egy döntést, ami egy után ált. verik a fejüket a falba. Látva ami történik, lefogadom, hogy legalább három mókus + Schumacher "tanácsai" alapján hoznak döntéseket, ami egy modern csaptnál/cégnél ritkán működik zökkenőmentesen. Nem elég, hogy lassan döntenek, még rosszul is. Lefogadom, hogy az elmúlt évek történései után mindenki azt hiszi, hogy tévedhetetlen, és el tudom képzelni, hogy az egójuk miatt védik a saját ötleteiket, amelyek még jók is lehetnének, ha felfognák, hogy nem lehet olyan dolgokkal szarozni, amelyek miatt már szoptak. Massának nem parancsolják meg időben, hogy engedje el Vettelt, hogy legalább Alonso ne előzze meg, a digitális boxlámpa, meg a többi hülyeség a gumiválasztásokkal és a tankolásokkal.