Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Én szívesen vitatkozok kultúrált keretek között, szerintem veled lehet.
Csak röviden pár ponthoz lenne hozzáfűzni valóm.
Én meg pont, hogy azt veszem észre hogy itthon legalábbis az ismerettségi körömben inkább lenézik az amerikai kultúrát mint sem istenítenék és odakívánkoznának.
Erről a sporthoz köthető ruha dologról meg nekem a külföldi nyaralásaim jutnak eszembe, ahol angolok voltak ott mindig láttam angol foci mezeket. Sőt ilyenekbe mentek éjszaka is bulizni.
Ezt a dolgot inkább kultúrszinthez kötném, bár nekem nincs semmi kivetni valóm benne, ha a helyén kezelik a dolgot és csak olyan helyen hordják ahol nem gáz.
A Ferrai az örök mint Róma, és többről szól mint amit leírtál, csak elég említeni Ferrari F-50est ami egy 1994-es F1-es Ferrari utcaira butítva. De ezt úgy sem fogod soha elhinni, vagy megérteni.
Egyébként nem hinném, hogy megérné ezeket a sportruhákat kiskereskedelmi forgalomba vinni, ha csak a balkániak és a kelet európaiak lenne a vásárló erő, egyrészt nem nagy piac másrészt nincs az a vásárló erő aki kipengetne egy 20ast egy mezért, vagy egy ingért.
Nyugaton fogynak ezek rendesen különben nem ezekben ülnének a meccseken és a futamokon.
Szerintem kicsit túl lenézed az itthoniakat, vagy rossz közegben voltál itt vagy én vagyok túl jóban:)