• G_ArchAngel #80605
    szvsz kipukkadt a Ferrari-lufi, azt pedig el tudom kepzelni, hogy Ok joval tobbet tudnak rola, mint, mi, akiknek Amerika is alomvilag, aki meg ott el es van egy kis sutnivaloja, menekulne...
    MotoGP tele van olasz "hosokkel", raadasul kozvetlenek, elerhetoek, nem olyan rideg az a szfera, mint az F1-e...

Mo.-n hajlamosak vagyunk sokmindent elhinni, felfujni, isteniteni - persze a media is ludas benne:-)

Valahogy nekem ez olyan, mint amikor eloszor elment mellettem az Arsenal csapata - vicces milyen kisgyerekek, a TV-n keresztul meg "hosoknek" tekintjuk oket, pedig egyszeruen csak tulertekelt sracok, mintahogy a Ferrari is egy tulertekelt sportauto, ami kore ugyes emberek epitettek egy legvarat.

Ami meg tenyleg mokas, hogy altalaban az azsaiaik es a kelet-europaiak, Balkanrol erkezok hordanak olyan ruhakat, amelyet vmilyen sporthoz lehet kotni. Ez egyszeruen az elmaradott tarsadalmi ertekeinkbol fakad: automarkakat, sportolokat, egyeb celebeket valasztunk peldakepnek, rajongasunk targyanak.

Magamon latom legjobban, hogy mivel megengedhetem magamnak, csak olyan ruhakat veszek, amivel otthon kitunnek (Timberland, Boss, T.Hilfiger) - nem lenne ra szuksegem, de 30 evnyi szopas utan ebbe menekulok. Sajnalatos es szanalmas. Ugyanez a Ferrari-fetisizmus is. Egyfajta betegseg.
    Nem kell ezzel egyeterteni, en sem szeretnek, de ez van...