• b-type
    bocsesz hogy Kit--Kat-l kezdem :)
    "Helyre igazítás: Kimi már rég túl volt, Hamiltonon, amikor benézte a kopott gumikkal a box utcába vezető kanyart.
    Nem kötözködésként, csak ez az igazság;)

Egyértelműen nem erre gondolok, különben nem írtam volna hogy vezetett mint malac...16 mp előny után már 7mp-t bukott egy körben Kimi-vel szemben (kerékcsere után fenthagyták az elöző etapos gumit).
    Így aztán ez az igazság :)

Gabor_(HSF)
    Erről egy volt munkatársam ugrik be, aki azt bírta mondani hogy mondhatna nekünk nagy dolgokat, de nem tudnánk vele mit kezdeni mert még egy alacsonyabb szinten állunk (még most is vigyorgok), aszimbolumok meg amiket mutatna beleégnének az agyunkba.
    Montoya esetében még talán igazad is lenne, de én nem az F1-ben kedveltem meg Montoya-t, gyönyörű előzései voltak a CART-ban, ill. egyszerre lett év újonca és bajnok, aztán megnyerte az első Indy500-t is. De őt valóban nem az eredményei alapján kell csípni vagy nem, én nagyon bírom ez igaz.
    Hamilton viszont mindenkivel versenyzett, aki a mezőnyben ujnak és tehetségnek nevezhető, és mindenki ki is kapott töle. Vettel ment vele a legkevesebbet mivel csak egy futamon találkoztak, de azt a futamot Hamilton megnyerte. A különböző sorozatokban (volt hogy egy évben 5-6 sorozatban ment) pl. Kubica, Rosberg, Piquet voltak a mezőnyben..
    Tehát ha ezekkel versenyezni nem kunszt, akkor viszont rendben van. :)
    Egyébként nem akarlak ám meggyőzni :) ..nekem az is elég ha a bal fülére süket, jobb szemére nem lát tipusból lesz egy sima versenyző, hiszen én a túlzásokról beszéltem, nem az F1-s KiALegjobbról.
    :)