Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
"Ja mindig ez jön a régebb óta nézem ..."
Nem arra céloztam, amire gondolsz, hogy nekem nem lehet beugatni, mert én vagyok a kibaszott nagy veterán tévékukkolóbetyár, hanem hogy azért a nézd és tanulj nem hiányzik, mert sok sok éve követem már, s voltak fordulatok bőven, kevés dolog tud meglepni.
"Mind1 én veled ellentétben 1 év miatt nem nézem le Alonsot "
Látom vérrajongó mivoltodból kapásból ezt szűrted le, hogy támadnak Téged, vagyis Téged nem, a KEDVENCZED. .... írtam bárhol is, hogy lenézem Kimit? Nem. Csak megjegyeztem, hogyha még egy hasonló produkció, mint a tavalyi, s az igencsak cinkes lesz. Ezt azzal fejeztem ki viccesen hogy nehogy Felipe legyen ismét a csatározások középpontjában.
Amúgy meg, őt vártam tavaly VB-oknak , s mégsem lett az. Nem is örültem a végeredménynek. Idén is. Ismét. Ha Lonzinak nem jön össze, vigye ő. Így álltam hozzá tavaly is. De te leszűrted 1 mondatból, kit hogyan itélek meg.
"Csak azért írtam, hogy ne legyél úgy elszállva magadtól meg Alonsotól.
Te kezdted itt a kötözködést szóval ennyi.
"
Szerintem túl hamar ugrottál a semmire... nem tudom miért lennék elszállva magamtól... de világosíts fel kérlek.
Az hogy a Mclarennél meg mi történt nem fog igazán sohasem kiderülni, nem is firtatom, csak azt a részét, hogy míg Belgiumig Alonso simán pariban volt, az utolsó 3 futamon jóhogynem fél MPket kapott körönként... S ez számomra egyik hétről a másikra elég meglepő volt.