Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Nyugi az ilyenek nem tudnak magukkal mit kezdeni az életbe, és 8 általánosuk van.
Ésszel kell felfogni a dolgokat, nem érzelmileg.
Én nem szeretem se Massát se Hamiltont, a ferrárit Schumi miatt, de Kimis vagyok és ezáltal kicsit talán Ferráris.
Egyértelműen Hamilton érdemelte meg a VB-t sokkal többet mutatott mint Massa aki sokszor rajt,cél győzelmet aratott csak. Ha hátrébbről indult semmit nm tudott általában kezdeni.
Kubica nem megy el lehet Vettel nem előzi meg, Glocknak meg olyan volt 33 kör után a kereke mintha ott se lett volna... de biztos bunda...:) lol
Komolyan mondom, gondolkozzatok már el a dolgokan ne csak azt lássátok magatok előtt hogy MASSA meg FERRÁRI meg HAMILTON. Ésszel kéne érvelni nem érzelmekkel - így sehova nem juttok majd az életbe.
Jah és Trullit mértnem büntették még?? Mellesleg én Hamilton büntetéseit jogonak tartottam, de akkor most Trullit is meg kelett volna. Kubica meg amit lemüvelt, nem volt épp sportszerű.
Szval ezeken kéne elgondolkodni és az egészet látni, nem csak azt hogy Glock tuti bundázott és direkt csinálta...gg