• b-type
    Az előfordulhat hogy másként ítéljük meg a versenyzők tudását.
    Montoya szerintem nagyobb volt az Amcsi sorozatban mint Bourdais, de ez nem feltétlen jelenti azt hogy gyorsabb lett volna...motorozás világában ugye nehéz lenne Rossi-nál gyorsabb motorost mutatni, nekem viszont pl. Elias motorozási stílusa jobban tetszik.
    Az 500cc-ben még régen is volt ugye a Norick Abe..vagy inkább Kevin Schwantz féle, aztán a Biaggi féle,...vagy éppen most az Elias féle, az eltolom magam, az együtt dőlök, és a lelógok stílus.
    Hasonlóképpen nézem a négykerekeseket is....és nálam a felsoroltak viszik a prímet, de nem azt mondom hogy ők is a leggyorsabbak ezáltal.
    Tehát ha másként gondolod akkor nincs vita.
    Klasszisnak nem is neveztem egyiket sem...Hamilton-ban sztem nagy potencia van,..ahogy Montoya-ban is megvolt, de ő elkedvetlenedett félúton és onnan már nagyon hullámzott a teljesítménye.

Egyébként én nem gondolom, hogy Hamilton sokat tanulhatott Alonso-tól,...a teszteken még biztos hogy igen, de minden egészséges versenyző, ha látja hogy a másik gyors, akkor nem segít neki tovább,..a mérnökei valszeg igen....de aztán ők sem sokáig.
    Több olyan verseny volt, a Montreal-i val az élen ahol sztem Alonso nehezebben vezette a kocsiját mint Hamilton...márpedig ha Hamilton Alonso beállját használta akkor ez nem fordulhat elő max fordítva.
    Egyáltalán nem gondolom azt sem, hogy a McLaren Hamilton-t nyomta volna Alonso ellen...ez sztem képtelenség, eleinte egyértelműen a 2 világbajnoki címet szerző Alonso-ra támaszkodtak, majd szépen átálltak Hamiltonra...de nem Alonso ellenében. Ebben Alonso is, és Hamilton is szerepet játszott.
    Az ziher, hogy nem szerződtetek le tenger pénzért egy kétszeres világbajnokot, hogy aztán egy újoncal elnyomjam, majd az év végén gyakorlatilag közös megeggyezéssel 'kirugjam'.
    Itt volt valami amit mi valszeg nem tudunk, de szerepet játszott benne Hamilton gyorsasága, Alonso szereplése...és még valami a kémüggyel kapcsolatban.
    Az viszont tény hogy Hamilton mellett, Alonso nem szerepelt fényesen...az alap felállás ilyen esetben, hogy az újonc megy biztonsági taktikával a versenyen, a kétszeres bajnok perdig kihegyezett taktikával, majd ha úgy ítélik meg hogy az újonc is bírja a versenytempót, akkor ő is mehet szabadon...de neki az első év a tanulóéve...nem áll harcban a VB címért. Arra ott van a világbajnok.
    ...és itt Alonso egyértelműen gyenge volt szvsz,..nem szabadott volna esélyt sem adnia Hamilton-nak, képbe sem kerülhet hogy fordulhat a sorrend. Ezt meg lehetz próbálni cirkusszal is elérni, de korrektebb ha az eredményeivel támassza ezt alá.

Vettel-t nem félteném Hamilton mellet..már csak azért sem mert Vettel német, és így a McLaren-Mercedes tengely ki lenne egyensúlyozva :)
    Vettel nem is hiszem hogy hagyná magát...ő már kapoott ki Hamilton-tól...biztos hogy bízonyítani akar.