• b-type
    Nekem speciel nagyon tetszik a viselkedése a pályán. Mást ne mondjak pont ezért kezdtem figyelni rá...tavaly Monaco...nekem nagyon tetszett ahogy tette az autót a pályán.
    - Gondolom itt igazából a versenyhelyzetekre gondoltál..hmm nem tudom, én már elég edzett vagyok ilyen szempontból, és imádom a versenyhelyzeteket...az már szvsz jót jelent,..egy vonatozás az nem vált ki belölem semmit.
    Ehez hozzáfűzném, hogy kiegyenlítettebb mezőnyben..teszem azt a GP2-ben, vagy a WTCC-ben, Porsche betétfutamon...stb jóval több a vitatható versenyhelyzet..mivel jóval tövbb a versenyhelyzet, és a több versenyző tud élni a lehetőségeivel.
    - nem tudom hogy mindig más-e a hibás...ezt tényleg nem tudom, ez jellembeli kérdés, túl keveset klátok belöle ehez, pláne hogy a közszereplése többféle érdeket kell hogy szolgáljon (csapat, saját karrier..ilyesmire gondolok).
    - Nem tartom felelötlennek, egyszerűen képben van. Utoljára felelötlenségnek a tavaly Melbourne-i Super Aguri döntést éreztem, ahol a versenyzőjük keresztbe hosszába pörgött a pályán.