Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Hát nem tudom. Az úszószövetséghez különösen. Max. látott már vizet.
Ilyen alapon a Palik is látott már autót ...
"Mivel az ö reggeli musora a legnézettebb még ma is igy azt sem lehet rá mondani hogy szar musort csinálna."
A valóságshowk is nézett műsorok, mégis mind szar ... Szóval szerintem ez nem igazán jó érv!
NB1-es vizilabdás? A "Familia KFT"-ből is játszott a Kárász Zénó a Vasasban, NB1-ben, mégsem hiszem, ha indulna, esélye lenne, mert sem annyi pénzt nem szedett össze a szar familiából, mint a Gyárfás a ~ reggeli műsoraiból, valamint pár politikai jóbarátja is akad.
Akkor inkább már Darnyi, Szabó, Rózsa, Egerszegi közül bármelyik. Vagy akár egy sikeres úszóedző, de ne újságírók és tévések vezessék már a sportszövetségeket. Rózsa György is mi volt? Tornászszövetség elnöke. Csak mert felesége is (meghalt szegény +) tornász volt. Oké. Érdeklődik, meg lelkes, de ha ez tendencia lesz, akkor lassan mindenhol tévések lesznek. Kell ez?
F1. Bocs, de meglepődnék, ha jövőre túltengés lenne ázsiaiakból vagy keletiekből. Nem nagyon van túl sok ázsiai tesztpilóta F1-es csapatok közelében. A F1-hez meg ugye versenykilométerek is kellenek, amit tavaly óta mégjobban megszigorítottak, szóval Kimi korú arc mégegyszer nem kerül be olyan könnyen, mint ahogyan Kimi bekerült!
Szóval én ettől nem félek. Verstappen is ott van már évek óta a lóvéja miatt, mégsem tett még le semmit az asztalra, leszámítva a Benettonos (le)kiégését. De ott van, sőt nagy sikerrel jelentkezik lóvéval az utolsó helyezett csapatok bármelyik autójára.