Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
külső körülmények...Massa nem feltételezett győzelemtől bukott el nálunk, hanem élről előnnyel 3 körrel a vége előtt.
Én nem értem, ha egy versenyző egész életében az autóversenyzés csúcsára készül, erről álmodik...van egy autója ami esélyes a végső győzelemre.
Akkor miért nem futja ki magát? El fog úszni a lehetőség, és akkor mehet rally-zni, ott ki tudja mi lesz (tippem van)..aztán majd lehet visszagondolni, hogy mi lehetett volna.
A lehetőség most van, és ha valaki erre készült egész életében akkor fusson.
Alonso-n lehet érezni, hogy nem öszinte a mosolya...de a pályán most is 100%-os, időmérőn és futamon is.
Kimi-nek szénné kellene vernie Massa-t, legalábbis ezt lehetett olvasni sok Kimi drukker-től hogy ez lesz majd meg az lesz, de Massa sehol nem lesz.
Wéber Gabi is ezt feltételezte...aztán most meg itt van ez a 'gyenge széria'.
Nincs gyenge széria ha futamgyőztes technika van alatta, győztes autóval se MS-nek, se Loeb-nek, győztes motorral Rossi-nak..nincsenek 'gyenge sorozatai'
Ők mind abban egyformák, hogy ha a technika képes győzni, akkor ők kihozzák/ták belöle.
Én nagyon bírom Kimi-t, mert szimpi..de van egy csomó szimpi ismerősöm, Kimi-től elsősorban jó versenyzést várok, mert jó versenyző.
Nem akarom sajnálni.