• PREMIERE1
    Várjuk meg mit tud csinálni, ha egyáltalán leigazolják! Webber is innen jött. A Minardi most kb. olyan szerepet tölt be a fiatal pilóták életében, mint a Lotus a 80-as 90-es években. Mansell, Senna, Elio de Angelis (+), Hakkinen csak, hogy a legnagyobbakat és a legtehetségesebbeket említsem.

Részemről megadom neki a bizalmat. Ez a Mini semmivel sem lesz jobb vagy rosszabb egy tavalyi Jordannél. Sőt! :)
    Lássuk mit tud és ha szar, meg minden, akkor talán kritizálhatjuk őt. De mi a bajotok vele? Az autóverseny pénzes sport. Ez van. Akinek van, bekerül, akinek nincs, az nem. Neki mákja volt. A papája nem szegény, így gyors karriert futott be. A F1ben maradni már nehezebb ugye, de tavaly ment és mégha nem is szerzett pontot, nem volt egyáltalán szar sok jobb autóban ülőhöz képest.

Hill sem tudott letenni semmit a F1 előtt, sőt a Brabhamben sem ...
    Mégis hová jutott, mert korrekt volt egész életében és megbízható.
    Az meg, hogy kinek milyen a fizimiskája, meg nem mellékes? Én pl. Michael Schumacher előtt nem lassítanék le és a lapos arcát tovább vasalnám! :D
    Lassan beszél, de az, hogy nem tudna?! :) 5 nyelven kommunikál. Kevés embert ismerek aki folyékonyan beszél öt nyelven, sőt szerintem itt sincs olyan. Én is csak angolul meg pár más nyelvből pötyögök.
    Elég nagy a segítség egy szerelőnek, ha a pilóta képes kommunikálni. Én még emlékszem arra, hogy Alain Prost végig szenvedte a 80-as évet a McLarennél mert kb. így kommunikált angolul: "dő bettttter endzsinj" (ahogy írom :), sőt ez még videokazin meg is van).

Kiváncsian várom, hogy Zsolt egy full szezonban mire lesz képes. Nem írigykedem rá és leszarom, hogy elég tehetős apja mennyire támogatta és, hogy mit mondanak rá a volt gookartos társai. Remélem bejön, ha meg nem, többet úgysem versenyez F1-ben. Egy év alatt majd kiderül!