Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Dexantreal #56179 
Látom zajlik az élet!
" © danikarate
ma 20:28 | privát | válasz erre | #56165
Ki ez az okos ember itt! Mindenkinek adsz valami frappáns választ csak, hogy védd a csapatod? Nem tudom, de ha az én csapatom csinálna ilyet biztos átálnék a másik szurkoló táborba és nem mentegetném őket! És ez már egy másik sportágban meg is történt velem!
Válasz 'Istencsászár' üzenetére (#56151)
"
Váó, hallod te aztán nagyon ügyes vagy!
Vállalod először is a könnyebb megoldást és átállsz az ellen szurkolótáborához, mikor ezidáig a kedvenc csapatodnak szurkoltál?
Lol, grat.
Megesett msá sportágban veled... hmm, akkor nem lehetsz vmi hű, de nagy drukker, bármelyik sportágról is beszéltél.
A szurkoló nem attól szurkoló, hogy, amikor minden klaffol, rekedtre ordítja magát a kedvencéért, hanem attól, hogy a nehéz időkben kiáll a kedvence mellett és biztatja, bátorítja jóleső, buzdító szavakkal fórumokon, ilyesmi helyen, esetleg levélben, ha akad olyan.
Jó, nem nézi az illető kedvenc, de legalább tezs vmit és megmutatja ki a legény a gáton... te nagyon nem vagy az.
Istencsászárt pedig ne szekáld, ő jó fej, láttam itt fórumozgatni és teljesen korrektül válaszolgat, semmi okoskodás sincs benne! Tehát lelehet szállni róla! :PPPP
Sry, de ezt nem hagyhattam ki, mert sztem ez így van.
#56160: vmennyire így van, de ne is ragozzuk tovább, ne legyen belőle kárörvendést.
Én személy szerint sajnálom nagyon a mcLarent... nem könnyű mindig az arany közép úton maradni, a sportszerűség, a fair play szabályai szerint élni, s mivel mindenki ember, mindenki hibázhat... néha kicsit, néha nagyot... ám ettől még a csapat egy remek csapat, a pilóták is klasszisok, nem kell ezért őket szidni... vannak esetleg bűnösök igen, de, hogy is mondjam... hmmmm... nah szal majd megtalálják az ügyben a felelősöket, kik ebben tevékenykedtek, majd ítéletet hoznak és minden kiderül a maga idejében.
Vagy ilyesmi... hát igen, picit belegabajodtam a mondandómba, sry.
Lényeg, ennyit akartam csak, meg azt, hogy se Ferraris, se mcLarenes ne szidja egymást, ha mennének nagyon a szidások.