• b-type
    Sztem tökéletesen rendben volt Hamilton előzése, nem húzta rá az autót Massa-ra, hanem az egy ilyen szűk sikán.
    ..és egyébként én úgy láttam hogy simán elfordult volna,..sőt még ami hülyeségnek tünt a nyílatkozatában...azaz hogy akár még Alonso-t is foghatta volna, az sem akkora répaság (bár sztem nem)...mert Alonso sztem kicsit elnézte azt a kanyart..gondolom ő Massa esetlges támadását nézte, és Hamilton-nak jobb lett volna a kigyorsa a nyújtott jobbosra.
    Hamilton jól elcseszte a rajtot, de utána már mindent jól csinált, csak nem volt elég gyors...Alonso frankón gyors/gyorsabb volt ezen a pályán.
    Hamilton egyértelműen azért vágott mert Massa pöckölte a s'eggét...egyébként törekedett a versenyívre, nem vágta meg szándékosan.
    Kimi-t meg szvsz így is úgy is megelőzte volna, Kimi tényleg nyitva hagyta a támadási pozíciót, de tökmindegy volt sztem.
    Kicsit málé volt nekem most Hamilton, nem a versenyen hanem a nyílatkozatokban....harcolnia kellene a VB-ért, és ezt vhogy éreztetni/jobban tudatni kellene a külvilággal. Olyan egykedvűen ült ott miközben Alonso taglalta hogy faragja a ponthátrányát....nem tetszett.
    Monty pl. tutter csinált volna vmit :)))