Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Látod ilyeneket én sose írok még akit utálok arra se... tudom fórum meg minden a valóságban jót söröznénk és dumálnánk... nemértem miért kell, ezt meg nem is értelek...
Amig Alonso, Hamilton és a pilóták vezetik a kocsikat addig az ő versenyzésük az ő mozdulataik jelennek meg a telemetrián... láttál már telemetriát? ... minden mozdulata amit a kocsinak lead rögzítve van... és igen ez ő, mert ő irányítja azt az autót, ha robot lenne akkor igazad lenne...
A két pilótának két külön teamja van, külön mérnökök, szerelők stb... persze csapatként működnek, de mégis csak ellenfelek és egymés ellen dolgoznak... nemtudom ezen mit nem lehet érteni... valszeg nem szokás vagyis eddig nemvolt hogy mások telemetriát nézegeti a másik pilóta mert ezt az adott pilóta szokta elemezni... valszeg ez kivételes eset a Mekinél és ha ez nem tetszik neki nem tetszik, max szolni tud, de erről Ron dönt...