Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Összefoglalásként, már tegnap is elmondtam, meg most mégegyszer, én sem BZS ellen drukkolok, de azért ne is nyaljunk neki mint az rtlklub.
Magyar - mi is magyarok vagyunk. Nézzétek a német RTLt, ő nyilatkozik, ő van mindenhol, megismerik.
Amikor 1998-ban Németországban voltam a VB alatt, a srác akinél voltam áthívta a haverját. Pont kezdődött a tv-ben a Horvátország-Japán meccs, srác: hm, Japan gewinnt. Nem is nagyon hallott még horvátokról.
Aztán ugye a végén Horvátország bronzérmes lett, és a vb után mondtak valahol valami brutális számot. Nem tom pontosan de a vbn valami több százmillió ember tudta meg a világon, hogy Horvátország létezik. Többen, mint a függetlensége óta eltellt 4-5 évben.
Ez a srác most magyar, meg ilyenek... jó, vannak nála jobbak (biztosss) meg pénz, meg minden, de akkor is, ma neki kell drukkolni. Nem kell tőle VB-t várni, csak annyit hogy az első magyar F1 pilóta. Semmi más nem érdekes.