• a.carkey
    Én kiváncsi vagyok rá mire lesz képes és szerintem ti is. Valóban nincsenek eredményei, de Hillnek voltak amikor a Brabhamhez került? Mert szerintem, mint kb Zsoltinak. Aztán ott bénázott el fél évet a Brabhamnél zéró teljesítménnyel. De Willámló Frank látott bene reményt, bízott benne már a papája miatt is, és leszerződtette. Itt Jordan karolta fel Zsoltit. Jövőre a Jordan Merci motorokat kap, Firmannak sem volt értékelhető eredménye az idén, szóval meglátjuk mit hoz a jövő Zsoltinak. Ha letesz valamit marad a következő futamon is, ha nem, ugyse marad tovább. Ez a Jordan nem túl jó mostanában, nincs pénzük se nagyon, jövőre tartalékolnak, amikor a Vodafone is beszáll hozzájuk a Mercivel. Ez kb. jó amit Zsolti ment tegnap úgy, hogy hármom órával előtte tudtam meg, hogy menni fog, nem volt licensze és még elsőnek is indult, szóval szeritem, ha nem elsőnek megy, nyogdtabb lett volna, de ez az én véleményem.
    Én ebből a mezőnyből nem igazán tudok senkiért lelkesedni, így nekem tök jó, hogy végre nem semmilyen bigyóknak kell drukkolni, akiknek csak azért, hogy ne piroska legyen az év, hanem leülök és megnézem a magyar nagydíjat, ahol egy magyar versenyző is indul.
    Ennyi az egész ...