• b-type
    Nem is mondtam hogy bárkit is büntessenek meg, csak azt hogy Hamilton valóban akár elé is kerülhetett volna Alonso-nak.
    Az meg érhető hogy a média fújja, az Angoloknak kell vki, és van olyan meghatározó szerepük az F1 történelmében hogy felbőszüljenek amennyiben hátráltatták Hamilton-t.
    Meg spec. én sem szeretem, megértem az év 2. felében, vagy egyértelmű érdekeknél.
    Vagy akár azt is teljesen megértem hogy nem engedték itt Monaco-ban egymásnak a nyílt pályán.
    De amennyiben az a felállás hogy Hamilton-tól elvették a sanszot a boxutcás előzésre, azt nem.
    Ahogy azt sem igazán érzem alátámasztottnak hogy megváltoztatták a taktikát menetközben.
    Mert gondolom azt a taktikát nem hasraütve találták ki, az autót annak alapján állították be...és mindezt felrúgják mert a 29. körben eldöntik hogy nem lesz SC a hátralévő 50 körben..
    Talán attól féltek hogy Hamilton be tud jönni Alonso elé az első kerékcsere után, de (mint Heidfeld 1 kiállása) a fullra tankolt autóval nagyon leesik a versenytempója és Alonso nem fogja tudni megelőzni...így esetleg vki felér rájuk..nem tudom.
    De tetszeni nem tetszik ha valóban menet közben felrugták a srác taktikáját.
    Mert szépen vezetett Alonso is, de nagyon szépen vezetett Hamilton is (pláne ha nem volt ideális az autója), többször érintőre venni a palánkot ilyen versenytempó mellett úgy hogy nem töri össze az nálam szép dolog.