• Gabor_(HSF)
    Az a fő probléma,ti mindent rögtön személyeskedédként és lekezelő stilusként kezeltek,ha mondok valamit...
    Pedig ez messze nem igy van,csupán egy pillanat alatt feldűhit,mikor egy adott pillanatnyi tömegvéleménnyel érckednek...
    coulthardot is hányszor eltemette már itt számolattlan mennyiségű ember,most meg megy a nagy éltetés...
    Ralf nemkem se szimpi,sosem volt az,az árnyéka a báttyának mindig ezt mondtam,de ez messze nem azt jelenti,hogy egy fakezű balfék..
    Én láttam őtt versenyezni, küzdeni és mutatott szép dolgokat,mégha olyan szürke is mostanában,főleg az igazi okát nem is ismerhetjük..
    Arra leszek kiványcsi,ha Kimi az év 2. felére sem hozza majd az eredményeket,akkor it mindenki majd fakezűként kezli és eltanácsolja az F1-ből..
    Nekem az nemtetszik itt és emelem fel miatta a hangom,mégha sértőnek is tünik (pedig nem annak szánom)hogy javarészt az aktuális divat szerint jönnek a hozzászólások...
    Amire viszont egyből rávetődőm,mikor is olyan valaki analizál egy versenyzőt,akinek fogalma sincs az előzményekről..
    És akkor itt jön az,hogy hát de én megnéztem az interneten és máris emelkedik a vérnyomásom..Mert a külömbség kb annyi,mint TV-ben látni egy gyönyörű nőt,vagy az ágyamban hemperegni...
    Ja és Dav1d! igaz én csak majd 30 éve figyelem a Forma 1 et,apád meg lehet a születésekor is jelen volt,ez ügyben ezt nézd el nekem...
    És ha visszaolvasnátok az elmúlt 3 év hsz-eit,itt sokan sírva fakadnának..
    Természetesen legyen meg mindenkinek a véleménye,de azt tudja megmagyarázni és tartson is ki mellette,vagy ismerje be,hogy tévedett..
    Én igy tartom normálisnak.....de lehet már ez sem divat