edeleny#47527
Érdekes álláspontok.
Véleményem szerint,az FIA-nak az esélyegyenlöséget kellene a szeme elött tartani.Az az,ha valami a határon billeg,akkor:
a,ha egyvalaki használja,betiltani
b,csapatok 80%-használja engedi.
Van még egy elgondolásom.
Nyilvánvalóan mindenki gyorsabb akar lenni,a ha nem megy tisztán,akkor máshogy,én valamiért már a kiskaput keresö szándékot is büntetném.
Nem vagyok ügyvéd,és rühellem is öket rendesen,de ha mondjuk egy élö példával:nem hajolhat,akkor az nem azt jelenti,hogy a mért ponton nem hajolhat,hanem hogy sehol.
Az már tisztán ügyvédi okoskodás,hogy nincs szó szerint leirva,hogy máshol sem.(ez csak példa,hozhattam volna a szélesedö gumit,vagy ezer más dolgot példának)
-Kicsit olyan ez,mint mikor a gyilkos azzal védekezik,hogy a sértett bele esett a késbe,na jo de 43-szor?-
Igazábol,maximálisan respektálom az FIA gyorsaságát,ezt kellett volna az elmult években is.De ezt egyszerüen meg lehetett volna oldani,ahogy tilos a mintázott padlolemez,ugy egyszerüen kimondják,hogy tilos a dupla padlolemez,ugyanis az a kóplap az autó alján azért van,hogy az fogja fel az ütödéseket.
Vagy emlékezzünk csak a kb. 10 évvel ezelötti futamokra,hogy szikrázott egyes helyeken az auto alja,gondolom,ha akkor nem volt gond,hogy le ér ,most sem kellene annak lennie.