Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
De skacok ezt ott kellett volna abbahagyni hogy az F1 más.
Ebben mindenki egyetért, nem igen lehet összehasonlítani a kettőt.
-Most azt mondjátok hogy mert az F1 versenyző nem lát rendesen, hát sztem pont eleget lát, én szimezek egy monitor előtt ülve és sokkal kevesebbet látok (amit most nézel hogy elolvasd amit írok na azt látom én),..de ott vannak a kasztnis versenyzők akik a jobb súlyelosztás érdekében az autó közepén ülnek, na azok aztán végkép keveset látnak.
Egy motoros stílusától (fej és testtartás) és a döntéstől függően szintén keveset lát, nyugalmi helyzetben valóban sirály, viszonylag magasan vagy, jobbra balra semmi nincs ami akadályozna.
Menet közben ez kicsit másképpen néz ki.
Arról nem beszélve hogy mindez azért van mert nem veszi körül semmi...és ennek talán előnye hogy lát, de hátránya hogy semmi nem védi.
De lehet arról is beszélni hogy míg az F1 teli van sík pályákkal, addig a MotoGp: Laguna Seca, Philip Island, Sachsenring, Brno..stb
Ahol pláne nem sokat látnak.
Szal ha valóban ölni akarjátok a témát akkor úgy halasszuk hogy más és slussz.
De tárgyalhatjuk frankóba is én benne vagyok, on board-k innen onnan, vezetéstechnika, az ahoz szükséges fizikum (egyes MotoGp versenyzők is indulnak pl. Suzuka-i 8óráson, nem csak MotoGp távra vannak lőve).
Most valóban elég kihalt az F1 program, dumálhatunk ilyesmiről is.