Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Nincs itt kövezés :)
A WTCC akkor jó ha jó,..de akkor nagyon jó.
Na ez igen hülyén hangzik, de tényleg...van hogy nem jó az első futam, de a rajtsorrend megvariálása miatt jó a második. De van hogy egyszerűen bizonyos pályán széthúzódik a mezőny, és nem mozdul semmi.
Viszont vannak pályák ahol egyszerűen megbolondul a mezőny, ott nagyon jó :)
Szeretjük.
A mai F1-t pedig nem az olyan izgalmakért nézzük, mint a felmerült csatásabb technikai sportokat, mert ha igen akkor csalódás.
A WRC-t sem csatákért nézzük, mert kasztni nem ér kasztnihoz a WRC-ben...másról szól.
Ahogy az F1 is.
királykategória az F1,..a Formula sorozat királykategóriája, talán még azt is el lehet rá sütni hogy az autósportok csúcsa (bár én már itt másvéleményen vagyok), de versenyhelyzeteket tekintve vannak bőven nála jobbak,..vicces lenne azt mondani hogy izgalmasabb volt mondjuk a legutóbbi F1-s futam...ahol pedig jó előzés is történt, mint a hétvégi MotoGp.
Az F1 az F1, én is azért nézem mert az F1.t nem hagyhatom ki a figyelemmel kisért sorozatok közül,...és reménykedem benne hogy egyre jobb lesz :)