• gordon 24
    Nem akarok vitát produkálni!!!!

De a NASCAR-ban az hogy egy roadon valaki nyer az semmi..
    A Road pályákon álltalában nem is az igazi Top versenyzők viszik a primet sok beugró van akik ott szoktak jól szerepelni..
    A Top versenyzők egy ilyen futamot csak túl élni akarnak és pontot gyüjteni. A NASCAR az ovalról szól.. Oválon MONTOYÁT egyenlőre megeszik. Ezt azért irom igy mert én az idei futamok közül mindet láttam. Amikor verseny helyzet van egyszerüen mindenhonan kizárják, bezárnak neki.. Abszolut nem tud ervényesülni..
    Tegnap nagyon jól ment.. De mint mondtam összesen 2 jó versenyző volt a mezőnyben. Aki NEXTElben is megy.. Nem mondom hogy szarul megy.. De ez nagyon kevés egyenlőre..

Ha ezt a győzelmet ti ugy veszitek hogy lenyomta a NASCARosokat, nagyon nagy hibát követtek el.. Ez egy 2-d rangu verseny volt. Ha NEXTEL cupba nyer akkor lesz helytálló a kijelentés, de erre elég kevés esélye van egyenlőre.

Az hogy Jól megy? Azt ugy nézd hogy 43-autó van.. 43-ból 39-dik. Hát szerintem az nem egy jó eredmény.. Daytonába ahol 19-dik lett össz vissz 30-an értek célba a 43-ból..