• edeleny
    Jaku ,máshogy számolunk,de mindkettőnknek igaza van.
    En továbbra is azt állítom ,hogy nem szerencsésebb egyik sem a másiknál ebben az évben.
    Ha Alonso egy kicsit is szerencsés lett volna,a Magyar GP-n,akkor ideális esetben ö nyer,és Sumi nem szerez pontot,de még igy is Sumi a szerencsésebb ,mert legalább kapott egy pontot,és ha azt az egy pontot nézzük,jelenleg az az 1 pont értékesebb ,mint a másik 115.
    Ua. Olasz meccs,ha nem ennyire szerencsés,és nem esik ki,most már 16 pont elönye van,ami ugye szintén bezárja a kaput Sumi és a Ferrari elött.
    Természetesen a másik oldal is igaz,most oltári nagy mákja volt,hogy oly hosszu idö után,épp itt,és épp most hagyta cserben Sumit az az auto,aminek mindent köszönhet.

Ugyan akkor,én azt mondom,hogy nincs ez a verseny még lefutva.
    Ha csak arra gondolok,hogy mennyi minden nem várt esemény történt az elmult öt futamon,biztos vagyok benne,hogy lesz még csattano a végére.
    A másik dolog,hogy emlékezzetek 2003-ra,Suminak akkor 9 pont elönye volt Kimi-vel szemben,és majdnem nem lett meg a cim.

Ja az SC.-s dolog,én nem emlékszem ilyenre,(Talán,mintha akkor lett volna ilyen szabály,ha idö elött intik le a futamot,az SC mögött),de ha te mondod neked elhiszem.