• Dexantreal
    Lol. Ezt komolyan gondolják? Bár tény, hogy Michael sokat segíthetne tesztelésnél és Kimi is tanulhatna tőle... de egy olyan kvaliberű pilóta, mint ő és amilyen szintet elért, ahol befejezi, egyszerűen nem illik hozzá egy "egyszerű" kis tesztpilóta szerep. Szerintem valami olyasmi pozícióba kéne ültetni, ahol Todt vagy Brown van most. Valami hasonlóba... már csak azért is, hisz mondta: év végén visszavonul és kétlem, hogy a jövőben újból valamikor versenyezni fog... pedig jó lenne. Tehát ennélfogva még csak teszten se fog beülni az auótba...esetleg1-2 játékos köröcske, ha a néh arra jár. Úgyhogy Michaelt ne tesztpilótának tegyék meg, hanem valamilyen főmufitnak a csapatnál...szerintem.

Massára meg számítaniuk kéne, de hát azért az ő fejükkel is gondolkozni kell: A Ferrari egy nagy múltú csapat, a száguldó cirkusz élcsapatai közé tartozik, rájuk figyel a világ több millió embere, a média.... és szerintem ezért nem nagyon foglalkoznak Massával, ezért hagyják ott a második pilótás szerepben. Merthogy pl összeroppanna a ránehezedő teher alatt.
    Szerintem nem, de hát nem én vagyok a csapat igazgatója.