• Norbi7
    Hello mindenkinek!
    Egy kis eszmefuttatás...remélem nem baj.
    Tegnap este amikor is még elalvás előtt Schumi 90. futamgyőzelmét elevenítettem fel magamban, belémhasított a szörnyű tudat. E remek sportember az év végén visszavonul, ami pedig számomra még ennél is fájóbb, hogy mindez az jelenti már nem láthatom őt élőben a versenypályán. Ugyanis eddig nem volt szerencsém kilátogatni a Hungaroringre, pedig milyen szerencsések is vagyunk hogy a mi kis országunkban vendégül láthatjuk ezt a fantasztikus sorozatot. Isten látja lelkem, megigértem magamnak hogy jövőre mindenképpen kilátogatok a mi kis futamunkra, de talán ennek ellenére is? Félre ne értsetek, én magát az F1-et is nagyon szeretem de hatalmas örömöt okozott volna ha még ő is pályán van amikor én a lelátón. Tudom hogy még annyit sem láttam volna belőle mint a TV-n keresztül de a tudat hogy ő ül abban a piros csodában, na az sokat jelentett volna számomra. Na mindegy, azért túlélem, talán az utcán egyszer összefutok vele. Ha mindenki sem is a Schumi szurkolók biztos átérzik a csalódottságomat.
    Ja és mint mindig: Hajrá Schumi!!!