• [Jakuza]
    Legalabb ne hazudj.
    En a szabalykonyvbol ideztem szo szerint, miutan a technikai hozzaertesemet kerdojelezted meg.

2. De legalabb, ha az ertelmezo kezikonyvet hozod fel, letudnad irni rendesen.
    Helyetted szegyelem magam, hogy a Magyar szot kisbetuvel irod. A tobbi szorol, nem is beszelve. "magyar értalmezö kéziszotárban a következö"
    Legalabb ha ekezettel irsz velem ellentetben, akkor ne hivatkozz az ertelmezo keziszotarra, maximum "Magyar értelmező kéziszótárban a következő" ertelemmel.
    Ja es ne hazudj, ha nincs igazad, mert attol nem veded meg a sajat igazad.
    Mert te azt allitod en mondatom ez volt ""tilos az ellensulyos lengéscsillapito".Ez hazugsag, ilyen mondatot en sehol nem irtam le.
    De ha leirtam volna ilyet, akkor is tilos a hasznalatuk, mert a szabalykonyvben leirtaknak nem felel meg a mukodesi elve, az pedig lenyegtelen minek hivjuk az ilyen eszkozoket.

Nezzuk csak meg mit irtam:

"Juj. Ugy tunik inkabb a te Ferrari iranti gyuloleted tul magas, nem az en technikai ismeretem alacsony. :PPP
    Ne cikkeket linkelj ide, hanem olvasd el a Technikai Szabályzat 3.15 pontjat.

"az autó valamennyi, az aerodinamikai teljesítményt befolyásoló részének mindig mozdulatlannak kell maradnia a teljes rugózott tömeghez viszonyítva.""
    ...
    "Szerinted az elmozdulo ellensuly megfelel a "mozdulatlan" jelzonek ?"

De meg mindig nem tudtad felfogni, hogy nem ez a lenyeg, hanem az hogy ha kiderul, hogy szabalytalan valami, akkor nem sirni kell hanem leszerelni.
    Amugy elaruljam jovore ki lesz MS ellenfele ? Csak hogy felkeszulj az uj kedvenced imadatara. :PPPPp