• edeleny
    A szabály nem 2006-os,cirka 15 éves,anno azt hiszem a Tyrelleken voltak mozgo elemek,csak azok gyakran leszakadtak,igy balesetveszélyesek voltak.Ezért jelent meg a tiltásuk.
    Épp ezért,mert régi a szabály,es azota megjelentek ujjabb anyagok,mint a karbonszáll,mondja Ross B. állandoan,hogy engedélyezni kellene a flexi szárnyak használatát.

Jakuza,mindaddig amig be nem linkeltem,hogy miért is tilos,vagy szabálytalan az ellensulyos lengéscsillapito egyes nézetek szerint,te végig azt mondtad,hogy szo szerint a szabálykonyvben van,hogy "tilos az ellensulyos lengéscsillapito".
    Majd miután néhány linkel rávilágitottam eme tévedésedre,hirtelen szakértö lett belöled,és a 3.15-s szabályra hivatkozol,na meg arra,hogy te elötte is ezt mondtad,én meg mást,pedig noha valoban nem neveztem néven a szabályt(tényleg nem emlékeztem,hogy ez a neve:3.15),de ezt irtam,hogy ezért tilos.
    Ha netán nem értenél egyet ezzel,akkor este ,ha hazaértem mindezt,hozzászolások számaival tudom bizonyitani.(most nincs idöm visszakeresni)