Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
ne haragudj, de pont te vagy az aki nem tudja elviselni, hogy nem mindenki szive csücske M.S.
és emiatt már minden megnyilvánulást támadásnak veszel. akár az, akár nem. kicsit sajnállak.
mutasd meg, hogy hol akarom megmagyarázni, hogy a FIA csak a ferkának akar jót. mutasd meg, hogy hol tapsikoltam 3 évig. mutasd meg, hogy hol vetettem fel ilyet, hogy mindenki a Ferrarival van. jah és mutasd meg azt is, hogy hol írtam azt, hogy hajrá Renault, hajrá Alonso.
De amíg nem tudod ezeket megmutatni, addig ne írkálj marhaságokat, mert csak magadat minősíted ilyen légbőlkapott dolgokkal...
jah és, hogy a kérdésedre válaszoljak (amire rákaptál, mint Floki a velőscsontra): igen, ha szabálytalan, ki kell szedni. bárkinél és bármikor találják azt meg.
soha nem is állítottam az ellenkezőjét (mutasd meg hol, ha szerinted igen)
és ha szerinted az, hogy
"azért sipitoznak mert erre építették az autót" (ezt mondtam én) == "disznóság, hogy ki kell szedni a szabálytalan cuccot. Igazán bennehagyhatnák, hisz a Renault-ról van szó..." (ezt a mondatot próbálod a számba adni)
akkor tényleg erősen problémás a mondatértelmezésed és/vagy hatalmas a fantáziád...
(segítségképpen a két mondat között valójában "!=" kapcsolat áll fent)