• Ch_Slater
    ja igen az előbb kihagytam ezeket:
    -fáj az igazság
    -sértődj meg, akkor is nekem van igazam
    -félrebeszélsz

Azt hiszem, ha jól megnézzük, akkor te gyártasz összeesküvés elméleteket. Abból, hogy valaki megkérdezte, hogy miért abajog a Renault az elem kiszedése ellen és én azt válaszoltam, hogy mert erre építette az autót, te rögtön le tudod vonni azt a következtetést, hogy szerintem is benne kellett volna hagyni... Egyszerű kérdésre adtam egy egyszerű választ, de te tovább cibálod a csontot egyből habzó szájjal, hogy de a Renault, de a Renault... Esküszöm paranoiás vagy, de nem is kicsit.

Egyre nagyobb a gyanúm, hogy te az élő fába is belekötsz, csak úgy a hobbi kedvéért...

És mint már mások is tanácsolták, tanulj meg olvasni, értelmezni az írott szöveget, és nem csak azt nézni, hogy ki írta a post-ot... Mivel azt hiszem sehol nem játszottam el a "nagy szakértőt". Ez csak a te paranoiád miatt kering az agyadban. És ha elolvasod normálisan, akkor talán láthatod is, hogy arról írok mi lenne jó (szerintem) általában az ellenőrzésekkel.

De hogy valami pozitívat is írjak rólad: flamebait nagymesterré léptél elő. Mivel szinte lehetetlen nem válaszolni a szurkálódó, árnyaltan személyeskedő hozzászólásaidra...