Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
"Milyen autoban ult elso versenyen ahol 6. lett."
És Kimi milyen autóban ült első versenyén jóval fiatalabban, mint Schumacher és szintén 6. lett?
"2szer Benettonban lett vilagbajnok."
Így van. Akkoriban elég zűrös dolgok voltak a Benettonnál ahogy azt előttem már leírták és elég sok olyan húzása volt akkoriban sumikának amiért rengetegen (pl. én is) megutálták.
És pont akkor ment át a ferrarihoz, amikor 1000-el kezdték a pénzt pumpálni a csapatba.
"Akar tetszik akar nem lehet utalni, vagy szeretni, azt csak egy szemellenzos onamito mondhatja, hogy veletlen egybeesesek ezek ,es hogy atlagpilota."
Na itt jön az amit nem szeretek. Egy idézetet kérek ahol azt állítottam, hogy véletlen egybeesések vagy, hogy átlagpilóta.
2x volt szerencséje a VB pontversenyben de azt nem lehet mondani rá, hogy véletlen egybeesés mert azért több volt annál, mivel valahogy össze kellett szedni annyi pontot, amennyit.
Nézzük azt a szót, hogy átlagpilóta.
A F1-ben nincsenek átlagpilóták kivéve ha valakit apuci vagy a szponzorok benyomnak jó pénzért vmelyik csapathoz. Viszont F1-es szinten már lehet átlagpilótákról beszélni. És MS nem az, hanem egy kicsit jobb annál (főleg a tapasztalata miatt) DE van még vele egy szinten vagy 6-7 ember akik ugyanannyit ki tudnának hozni abból a kocsiból csak nincs rá lehetőségük.
Szóval én nem állítom (és nem is állítottam soha szerintem) hogy sumi szar pilóta (makkernek neveztem megy hasonlók) de azért ilyen dimenziókkal jobb pilóta, ő a legjobb a mezőnyben meg hasonló szövegeket lökni azért elég durva.
KG21:
"A dimenziókkal jobb pilóta tényleg túlzás, de azért azt nem tagadhatod, hogy nem sokan képesek megverni."
Ha az a nem sok az 5-6 pilótát jelent akkor tényleg nem tagadom, de ennyi biztos szinten lenne vele ugyanolyan kocsiban és a többiek sem sokkal maradnának el tőle.
"Ehhez párosul a jó autó és emiatt verhetetlen."
Ezzel kb. egyetértek de azért a verhetetlen kifejezés kicsit durva, ugyanis jelenleg 3 ponttal vezet csak a pontversenyben és a legutóbbi futamgyőzelmet is a boxtaktikának köszönheti mivel versenyben az életben nem előzte volna meg a tesóját.