• a.carkey
    Egyszer már kifejtettem, miért utáltam meg.
    Nem hinném, hogy 96-ban a Ferrari mélyponton lett volna. 94-95-ben nyertek versenyt, de Berger és Alesi már nem tudtak újat hozni a csapatba. Aztán ugye amikor MS odament, hozta magával a fél Benettont és csücsörítőszájút is odarakták, aki azért nem rossz szakember a maga területén. Ha Ő került volna a dagadt helyett a Mekibe, nem itt tartana a Meki.

Naná, hogy tudom: Prost+Senna+Mansell+Piquet - a nagyok - idejében kezdte, de a "kisstilu kocasoforoktol tanulta a szakmat" mondatrészt nem értettem. Itt pl. kire gondoltál, ha már engem baszogatsz ...

Hidd el ált. elég jól emlékszem a 90-es évek F1-es évadjaira. 96-ban valóban sokat estek ki, de nem többet, mint korábban a Ferrari 1991-95 között. A különbség az volt 1995-höz - vagy a 91 utáni eseményekhez - képest, hogy jóval több pénzből és sokkal jobb szakemberi gárdából nem tudtak igazán kiugró eredményt felmutatni, bár igérgetések voltak (a pár győzelmen kívül). A 3. hely meg tök reális volt. 1996-97-ben még a willamos volt a legjobb autó és abban az évben Hillnek nagyon bejött az autója, Villeneuve + akkor volt a legjobb formájában.

A csodasofőr MS-re reagáltam, amikor felhoztam Irvine-t. Nehogy már vki akkora versenyző legyen, ha a csapattársa ua autóval, elég nagy hátrányból egy segítséggel - Salo - majdnem VB-t tudjon nyerni! 1998-tól a Ferrari + nagyon kész volt. Annál jobb autó nem volt a mezőnyben. Irvine meg nem egy ász, de a VB címért csatázott. Szóval ennyit a csodapilótáról. Állítom: Rubens is tudna VB-t nyerni a Ferrarival, ha mellé állna a csapat. Ez tuti. (Mellesleg szeretem a stílusát, de a másodhegedűs szerep elvállalása miatt egy kicsit megorroltam rá.)