• BaLeeX
    Ja, aztán felébredtek.

Mitől van az, hogy Alonso futamról futamra tud jobb időket futni nála időmérőkön egy gyengébb kocsival?
    1. Esetleg kevesebb benzin van benne de ezt a műszaki különbség, ami a ferrarinál van simán ki kellene küszöbölje.
    2. Fiatal és sikerre éhes, ezért megpróbálja a maximumot kihozni abból az egy körből, míg suhamer inkább arra megy, hogy teljesítse a kört kicsúszás nélkül esetleg pár tizeddel lassabban.
    Na, ha most egy csapatba kerülnének nehogy már megmagyarázzátok nekem, hogy egy ugyanolyan jó kocsival Alonso nem lépné le minden időmérőn...

Ez a dimenziókkal jobb versenyző meg egy eszméletlen balf*szság (már bocsánat) mivel a kocsijára mondhatod, hogy az elmúlt 3 évben dimenziókkal jobb volt a többinél de a pilóta csak ezt használta ki.
    Lehet valaki "dimenziókkal jobb pilóta" (hogy ezzel a hülye szóhasználattal éljek) egy jaguárban vagy toyotában ha a futam közepén elfüstöl alatta az autó vagy a max. sebessége 350 helyett 330 a leggyorsabb szakaszokon.

"Amíg a Schumacher versenyzik más világbajnok nem lesz ralyta kívűl."
    Akkor csak figyelgesd a f1-et a következő években és majd belátod mekkorát tévedtél.

Én egy esetben ismerném be sumi nagyságát, meg hogy Ő milyen szuper pilóta. Ha pályafutása befejezés előtt átmenne egy másik csapatba (toyota, renault vagy akármi) és ott világbajnok lenne. Na akkor lehetne rá mondani, hogy Ő a legjobb pilóta, de talán még akkor sem...

Na kicsit hosszúra nyúlt de nem szeretem ha valaki hülyeségeket beszél.