• a.carkey

"Az idén Michael Schumacher nem veszíthet!" - adta ki a parancsot a tervezőknek Jean Todt.

Az idén nyáron bevetésre kerülő új Ferrari.

A Ferrari 1999-es töréstesztje Silverstoneban.

"Az újságírók nagyon meghatódtak azon, hogy Mika sírva fakadt Monzában tavaly. Willy Weber bácsi azt mondta, hogyha sok a kamera én is tegyek ugyanígy. Ezt a tanácsot szívesen megfogadtam." - nyilatkozta a verseny után Michael Schumacher.

A Big Brother figyel téged. "Ralf! Ne pofátlanodj el!"

"Ha már én nem nyerek VB-t, akkor ne nyerjen Hill se. Gyorsan ráesek, hogy megsérüljön ..." (Michael Schumacher 1994-es VB győzelmének pillanata.)

"Bocsi Ayrton! Azt hittem még beférek melletted ..." (Michael Schumacher első franciaországi versenyén szintén belopta magát Ayrton Senna szívébe, mint ahogy később Eddie Irvine is ...)

"Erre srácok! Erre több a hely ..." (Michael Schumacher Hockenheimben)

Schumacher & CO. Senna temetésén ...

Mitől lassult le 2001-ben Mika Hakkinen? Talán ettől? :) Mika Nyilatkozataiból kiderült, hogy valami "láthatatlan erő" minden versenyén visszahúzta. "Több emeber terhét cipeltem a hátamon, ezért visszavonulok 2001 után a versenyzéstől ..." - nyilatkozta a szezon után Mika Hakkinen.

Mitől is jó Michael Schumacher? Talán ettől? Ettől!

"Pisilnem kell!"

Van rá mód ...

A hűvös Hill. :)

Michael Schumacher, még Máté Péteres korszakából.

A Ferrari és a szabályok.

A képen David Coulthard, aki Michael Schumacher legjobb barátja ...

Mivel is közlekedik Michael Schumacher egy verseny szüneteiben? Ezzel.

Miért is nem marasztalja el soha a FIA a Ferrarit? Talán mert jóban van Michael és Bernie? "Más" a kapcsolat köztük, mint a többiekkkel ...