• b-type
    Jaja..Palik nem jó, és egyáltalán nem jó közvetítő, érvek:
    - nincs képben
    - valamit bevesz a fejébe, és azt hinti a millió nézőnek.
    - számára F1=önjelőlt Palik show
    - Nem kezeli a technikát..ott a net, de még így sincs képben.

Lehet hogy ez sokaknak tetszik, és néha vannak tényelg jó poénjai, de...
    alapvetően vakok között ő a félszemű.

Nekem sokáig nem volt az Eurosporton magyar kommentár, 94-től így néztem a Motogp-t, aztán egyszer csak lett,..és csak néztem ki a fejemből hogy ez mi a tököm.
    Elaludtam a futamokon, dühöngtem, lett netem kőkemény leveleket írtam...olyat is amiért utána bocsánatot kértem, a tévinfókat amiket nyomtak kijavítottam (mert volt bőven), átkozódtam.
    ...és ez a mai napig tart,..annyira jó volt az angol kommentárokat hallgatni.
    sajnos most meg már inkább utólag összevadászom angol kommentárral a futamokat, de magyarral nézem. :(((
    Én elhiszem hogy az F1 kicsit más, mertállítólag a németek sincsenek a toppon, de a Motogp...ahol olyan izgalmas futások is tudnak lenne hogy pattogok az ágyon, ott hihetetlen dühítő, mocsok módon bosszantó hogy micsoda alulközvetítés megy.
    ..annyi változott hogy már elhiszem hogy mások sem jobbak...valahogy nincs meg a sportöröm hozzá.
    ..és hálás vagyok ha valaki tájékozott, bár közvetítőnek nem túl alkalmas.

Mert nekem tök mindegy, hogy akadozva beszél, vagy ne adja ég még kiszalad a száján indulatszó...vagy bármi, csak legalább adja át 100%-ban a történést, ne pedig elvegyen belöle mint Várhegyi úrnak kedvenc hobby-ja.
    Az ő közvetítette futások hangulatának kb. 20-30% jön át, míg az angol közvetítőknek min.100%, de általában 120% és volt már szvsz 200% is.

szal nálunk nincs nagy tülekedés jó közvetítőkben,...mert valszeg nem lennének megfelelően iskolázottak...
    nálam spec. nem az számít hogy szóismétlés nélkül valaki tud beszélni fél óra semmit.

A Palik nálam nincs nagyon jó helyen, de az F1 szvsz kicsit unalmas lett...illetve ritkák a jó futamok, inkább csak jó pillanatok vannak néha.
    Annyira törekednek a biztonságra hogy már nincs miért izgulni.