Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Dexantreal #37193
...miért, mi lennénk azok?:S Yo, akik szórják az átkot, szitkot ezerrel minden élőre és halottra,oké...
..de aki csak az ellenre, pl ai elkezdte ezt a rohadt aláírás akciót, vagy akinek megfogant fejében,hogy kikell szavazni Michaelt a GPDA-ből, vagy aki "mocsok"-nak tituálta, vagy a verseny bírók,akik valóban nem dönthettek 100%-osan az üggyel kapscolatban, mert nem érezhették át teljesen, milyen volt a helyzet az adott pillanatban, ezt, ahogy Weber is írta, csak Michael tudhatta, hogy mit kell tenni ilyenkor - annak ellenére, hogy rátaposott keményen a fékre, hogy 16km/órás sebességgel vette be a kanyart - mert ő ült az autóban, nem pedig azok, akik a döntést hozták már nemistom hány órával késöbb. A telemetriai adatok, meg minden számítógépes szar ilyenkor nem sokat számít....illetve igen, de annak megmondhatója, hogy mi is volt voltaképpen ott a kanayrban pár másodperc alatt, csak Michael tud válaszolni, ő oedig azt mondja, nem csalt. Mi is szól mellette, hogy higyünk neki?
- 7szeres világbajnok
- temrédek tapasztalat
és még folytathatnám. Mi kell még, hogy elhigyjék végre, Michael nem csalt? Szerintem rosszúl döntöttek a bírók, én kitartok emellett ma is és örökké bizonygatni fogom,hogy Michael ártatlan :P.
Visszatérve: tehát az csak jogos, ha a Ferrari drukkerek azokat hibáztatják, akik elindították ezt a lavinát és ilyen megalázó helyzetbe keverték Michaelt...sztem.
Mellesleg ennyi erővel ezt a részt törölhetted volna nyugodtan:
"Én csak annyit mondok, nem ők a balfácánok, gerinctelenek és különböző ocsmány jelzőkkel illetett személyek, hanem ti javarészt Ferrari fanok, akik itt mocskolódnak, habár a dolgokról fogalmatok sincs mival nem vagytok a tagja ennek a társaságnak..."
mivel te se tudsz többet, mint mi, nem ültél az autóba, nem voltál a bírókkal együtt, mikor elemezték az esetet, nem bocsátották rendelkezésedre az adatokat, csak a cikkekre hagyatkozol, mint mi.
Amúgy :S:..engem hova sorolsz a Ferrari drukkekrek táborájában? Kivétel, vagy nem kivétel? csak kívánsciság...