• G_ArchAngel #29479
    "Massa talán pontokat is szerez, nemcsak Schumi aláírásokat..."

Írta: Schneider Andrea (München) [2006.01.12. 11:17]

A német sajtó keményen bánik Felipe Massával

Míg Michael Schumacher Jerez aszfaltját koptatja, csapattársa Felipe Massa az olasz síparadicsomban válaszol az újságírók – olykor kínos - kérdéseire.

"Szeretnék néhányszor felállni a dobogóra. Talán győzhetek is." - jelentette ki Massa egy interjú során.

"Nem kellene magasabb célokat kitűzni? Michael számára például csak egy cél létezik: és pedig a bajnoki cím megszerzése." – tette fel a kérdést egy külföldi internetes oldal szerkesztője.

Massa higgadtan reagált. "Azt hiszem én még csak az elején vagyok. A hosszú távú célom természetesen a cím megszerzése, de ha eleinte Michael mögött leszek, az is rendben lesz. Amikor gokartoztam, csodáltam őt és arról álmodoztam, hogy egy napon összemérhetem vele a tudásomat. Hihetetlen, hogy sikerült."

"Michael öt bajnoki címet szerezett sorozatban. Ő virágoztatta fel a csapatot. Új vagyok, így be kell sorolnom. Mindenre fel vagyok készülve. Ha két hellyel Michael mögött végzek, akkor elégedett leszek." – tette hozzá a brazil pilóta.

A német napilapok "Schumi új Barrichellójának tele van a nadrágja.", illetve "Ó Schumi! A Ferrari megszerezte a legnagyobb rajongódat! Talán az autogramkártyáidon kívül pontokat is tud szerezni." című, illetve tartalmú cikkekkel jellemezték Massa hozzáállását.